Вино и Вински Туризам

49 Пины1 Подписчики
Приказната на винарија Стоби

Приказната на винарија Стоби

„Шато Демир Капија“

„Шато Демир Капија“

Пенливи вина и Шампањ

Пенливи вина и Шампањ

Во каква чаша се служат различни видови вино?

Во каква чаша се служат различни видови вино?

Најпознати видови црвено вино

Најпознати видови црвено вино

Шест нови премиум вина на „Стоби“ од специјална серија достапни за македонските потрошувачи

Шест нови премиум вина на „Стоби“ од специјална серија достапни за македонските потрошувачи

Се садат и вински и трпезни сорти грозје

Се садат и вински и трпезни сорти грозје

Винскиот советник на кралицата Елизабета го препорачува „Вранец” на „Стоби”

Винскиот советник на кралицата Елизабета го препорачува „Вранец” на „Стоби”

Во Демир Kапија ќе се полни вино за кинескиот пазар

Во Демир Kапија ќе се полни вино за кинескиот пазар

Во Шпанија се произведува најздравото вино на светот

Во Шпанија се произведува најздравото вино на светот

Pinterest
Поиск