This black kitchen with a wooden countertop opens up to the deck for complete indoor / outdoor living. By using clear glass for the kitchen backsplash, it lets the rocks in the garden appear as a piece of art. When needed, the kitchen can be closed off to the elements with accordion glass doors.

The rocks from this property were used to build this oceanfront house

This black kitchen with a wooden countertop opens up to the deck for complete indoor / outdoor living. By using clear glass for the kitchen backsplash, it lets the rocks in the garden appear as a piece of art. When needed, the kitchen can be closed off to

. KITCHEN . inspirations .

Family House Near Jiesia / Architectural Bureau G.Natkevicius & Partners

Built by Architectural Bureau G.Natkevicius & Partners in Kaunas, Lithuania with date Images by G. This is a design firm owner‘s home. A four member family house. The house stand on the hill as on the mound.

Black Line Apartment / Arhitektura d.o.o.

Gallery of Black Line Apartment / Arhitektura d.o.o. - 13

Nice space design, London

Fantastic Redesign Of An Old Warehouse In Melbourne

Penafiel House / Graciana Oliveira

Gallery of Penafiel House / Graciana Oliveira - 3

Home 11 / i29 interior architects

Gallery of Home 11 / i29 interior architects - 6

Home 11 by Interior Architects, photo: Ewout Huibers A former garage space in Amsterdam’s de Pijp district has been converted into a spacious house by

OAK Showroom / Anna & Eugeni Bach #storage

Gallery of OAK Showroom / Anna & Eugeni Bach - 11

Image 11 of 20 from gallery of OAK Showroom / Anna & Eugeni Bach. Photograph by Eugeni Bach

Laguna Street Residence / Michael Hennessey Architecture

Gallery of Laguna Street Residence / Michael Hennessey Architecture - 5

Primrose Avenue / HYLA Architects

Gallery of Primrose Avenue / HYLA Architects - 2

To Catch a Breeze is a minimalist house located in Primrose Avenue, Singapore, designed by HYLA Architects. This three-story intermediate terrace house has a unique rotating screen on its front elevation.

Vallvidrera House by YLAB Arquitectos

Vallvidrera House by YLAB Arquitectos

Image 2 of 19 from gallery of Vallvidrera House / YLAB Arquitectos. Photograph by Marcela Grassi

Fantastic Redesign Of An Old Warehouse In London

Fantastic Redesign Of An Old Warehouse In Melbourne

Regent Street Warehouse is a project developed by Techne Architecture in Melbourne, by converting an old warehouse space into a family home.

Pinterest
Search