Другие идеи пользователя Татьяна
Interior Design Giants 2014: Focus on Healthcare | Companies | Interior Design

Interior Design Giants 2014: Focus on Healthcare | Companies | Interior Design

‘Barbatella’ in Naples, Florida: Italian Restaurant Covered in More Than 1,400 Green Medallions

‘Barbatella’ in Naples, Florida: Italian Restaurant Covered in More Than 1,400 Green Medallions

Inside Sydney's The Butler restaurant

Inside Sydney's The Butler restaurant

Shut up and take my money, especially the last one!!

Shut up and take my money, especially the last one!!

I HAVE ALWAYS WANTED A SECRET ROOMMMMM!!! MY HOUSE WILL HAVE ONE!!!!:

I HAVE ALWAYS WANTED A SECRET ROOMMMMM!!! MY HOUSE WILL HAVE ONE!!!!:

❣Secret room. Shame that it's a bathroom rather than a batcave or something.

❣Secret room. Shame that it's a bathroom rather than a batcave or something.

Дизайн: Welcome Studio (Нижний Новгород) Хозяева приобрели однокомнатную квартиру с необычной планировкой. Так как они ждут ребенка, в квартире было предусмотрено место…

Дизайн: Welcome Studio (Нижний Новгород) Хозяева приобрели однокомнатную квартиру с необычной планировкой. Так как они ждут ребенка, в квартире было предусмотрено место…

interior – D.Vision Dental Clinic – A1Architecture Aquí sólo eliminaría esas manchas negras, y tal vez ponerle algo rosado o azul.

interior – D.Vision Dental Clinic – A1Architecture Aquí sólo eliminaría esas manchas negras, y tal vez ponerle algo rosado o azul.

The private patient rooms feature fully glazed doors that were designed to improve staff observation of patients, bring daylight into the center of the ward, and help engage families in the care process. After constructing a mock-up of the room, the staff requested adjustable Venetian blinds between the glass panes to address privacy concerns. Photo: David Barbour

The private patient rooms feature fully glazed doors that were designed to improve staff observation of patients, bring daylight into the center of the ward, and help engage families in the care process. After constructing a mock-up of the room, the staff requested adjustable Venetian blinds between the glass panes to address privacy concerns. Photo: David Barbour

Εσωτερική διαρρύθμιση οδοντιατρείου στην Κηφισιά - hhh architects | Αρχιτεκτονικό Γραφείο

Εσωτερική διαρρύθμιση οδοντιατρείου στην Κηφισιά - hhh architects | Αρχιτεκτονικό Γραφείο