Константин

Константин

Константин
More ideas from Константин
This moody Melbourne house extension by local studio Branch Studio Architects features dark rammed-charcoal walls, window nooks and an outdoor bathtub.

Window Design - A Pavilion Between Trees - Branch Studio Architects - The Local Project - Melbourne, VIC, Australia

668 Likes, 5 Comments - Roman Vlasov (@_vlasov_roman_) on Instagram: “Project villa / 813 #romanvlasov #architecture #archilovers #modern #modernhouse #design #concept…”

668 Likes, 5 Comments - Roman Vlasov (@_vlasov_roman_) on Instagram: “Project villa / 813 #romanvlasov #architecture #archilovers #modern #modernhouse #design #concept…”

idmm_fsone

IDMM architects departs from traditional box-shaped buildings to create a series of stacked concrete viewfinders to view the urban landscape.

idmm_fsone

IDMM architects departs from traditional box-shaped buildings to create a series of stacked concrete viewfinders to view the urban landscape.

idmm_fsone

IDMM architects departs from traditional box-shaped buildings to create a series of stacked concrete viewfinders to view the urban landscape.

idmm_fsone_db_01b

IDMM architects departs from traditional box-shaped buildings to create a series of stacked concrete viewfinders with interior and exterior stairs to view the urban landscape.