Angelina Shuvalova
Другие идеи пользователя Angelina
FOREST in Xinxiang, SAKO architects

FOREST in Xinxiang, SAKO architects

Dale Chihuly

Dale Chihuly

Peter Kogler “Next”, ING Art Center, Brussel.

Peter Kogler “Next”, ING Art Center, Brussel.

Wavy EMKE reception desk | Tamás Ábel | Hungary | DesignDaily

Wavy EMKE reception desk | Tamás Ábel | Hungary | DesignDaily

drawing from the technical lightness and luminescence of the COS spring summer 15' collection, snarkitecture transform the space through the methodical layering of white fabric that hangs from the ceiling to the floor.

drawing from the technical lightness and luminescence of the COS spring summer 15' collection, snarkitecture transform the space through the methodical layering of white fabric that hangs from the ceiling to the floor.

chocolatexture lounge | nendo “A rippling large molten chocolate wave.”

chocolatexture lounge | nendo “A rippling large molten chocolate wave.”

Cornea Ti, Luminale 2014, FH Mainz, Light, sound and type installation, cool art --- What inspires HANZOHANZO? // Art // Installation // Painting // Illustration // Photography // Performance // Exhibition // Museum // Gallery // Inspiration

Cornea Ti, Luminale 2014, FH Mainz, Light, sound and type installation, cool art --- What inspires HANZOHANZO? // Art // Installation // Painting // Illustration // Photography // Performance // Exhibition // Museum // Gallery // Inspiration

I like how the hallway explodes onto the room by protruding its entrance

I like how the hallway explodes onto the room by protruding its entrance

BBC North / ID:SR Architects: ID:SR Location: Greater Manchester, England Project Manager: Capita Symonds Quantity Surveyor: Cyril Sweett M and Structural Engineer: AECOM Main Contractor : Overbury Client: BBC Completion: 2011 Area: 31,500 sqm Photographs: Will Pryce and Gareth Gardner

BBC North / ID:SR Architects: ID:SR Location: Greater Manchester, England Project Manager: Capita Symonds Quantity Surveyor: Cyril Sweett M and Structural Engineer: AECOM Main Contractor : Overbury Client: BBC Completion: 2011 Area: 31,500 sqm Photographs: Will Pryce and Gareth Gardner

Chiharu Shiota's fascinating installations. Imagine tracing your every movement about your house with a piece of string. the connections would be facinating

Chiharu Shiota's fascinating installations. Imagine tracing your every movement about your house with a piece of string. the connections would be facinating