a blue dragon figurine on a white background
Save
Product sold by
gamedungeon.se

D&D Icons of the Realms: Adult Blue Dragon Premium Figur - EN

Product details
The D&D Icons of the Realms: Adult Blue Dragon Premium Figure är ett utmärkt komplement till din miniatyrsamling eller utställningshylla. Skulpterad med mycket detaljerade funktioner och med förstklassiga färger, är denna blå drake en stor fiende för alla äventyr!
Fåfänga och territoriella blåa drakar svävar genom himlen över öknar, jagar husvagnar och plundrar hjordar och bosättningar i de grönskande länderna utanför öknen. Dessa drakar kan också hittas i torra stäpper, brännande badlands och klippiga kuster. De skyddar sina territorier mot alla potentiella konkurrenter, speciellt mässingsdrakar.
En blå drake känns igen på sina dramatiska volangöron och det massiva räfflade hornet på dess trubbiga huvud. Rader av spikar sträcker sig bakåt från dess näsborrar för att linjera pannan och samlas på dess utskjutande underkäke.
En blå drakfjäll varierar i färg från en skimrande azurblå till en djup indigo, polerad till en glansig finish av ökensanden. När draken åldras blir dess fjäll tjockare och hårdare, och dess hud brummar och sprakar av statisk elektricitet. Dessa effekter förstärks när draken är arg eller på väg att attackera och avger en lukt av ozon och dammig luft.
Ships from and sold by
www.gamedungeon.se
game_dungeon
Game Dungeon
4 followers