Другие идеи пользователя Olga
paprika_aires-libres_memory-gaps_trous-des-memoires_cool-installation_3_collabcubed.jpg (800×2880)

paprika_aires-libres_memory-gaps_trous-des-memoires_cool-installation_3_collabcubed.jpg (800×2880)

Mimi Jung: Four Teal Walls 2015

Mimi Jung: Four Teal Walls 2015

If I was an employee at Blush Flowers in the Auckland, New Zealand suburb of Parnell I don't th...

If I was an employee at Blush Flowers in the Auckland, New Zealand suburb of Parnell I don't th...

An unusual way to train the ivy or other climbers we may restore when we renovate the garden.

An unusual way to train the ivy or other climbers we may restore when we renovate the garden.

Cool Interactive installation Trous des Memoires/Memory Gaps by Paprika in Montreal for Aires Libres, Aire Banque Nationale #installation #interactive

Cool Interactive installation Trous des Memoires/Memory Gaps by Paprika in Montreal for Aires Libres, Aire Banque Nationale #installation #interactive

Alcázar de San Juan Tourist Office designed by PKMN architectures

Alcázar de San Juan Tourist Office designed by PKMN architectures

Jeppe Hein: Modified Social Benches—Danish artist Jeppe Hein has installed a series of modified benches which invite the seaside residents of the town of De Haan in Belgium to enter into an interaction which questions the nature of social behaviour in urban spaces. The bench designs borrow their basic form from normal park benches, but are altered in various degrees to make the act of sitting on them a conscious physical endeavour.

Jeppe Hein: Modified Social Benches—Danish artist Jeppe Hein has installed a series of modified benches which invite the seaside residents of the town of De Haan in Belgium to enter into an interaction which questions the nature of social behaviour in urban spaces. The bench designs borrow their basic form from normal park benches, but are altered in various degrees to make the act of sitting on them a conscious physical endeavour.

Jeppe Hein: Modified Social Benches—Danish artist Jeppe Hein has installed a series of modified benches which invite the seaside residents of the town of De Haan in Belgium to enter into an interaction which questions the nature of social behaviour in urban spaces. The bench designs borrow their basic form from normal park benches, but are altered in various degrees to make the act of sitting on them a conscious physical endeavour.

Jeppe Hein: Modified Social Benches—Danish artist Jeppe Hein has installed a series of modified benches which invite the seaside residents of the town of De Haan in Belgium to enter into an interaction which questions the nature of social behaviour in urban spaces. The bench designs borrow their basic form from normal park benches, but are altered in various degrees to make the act of sitting on them a conscious physical endeavour.

Street-Shade in Madrid

Street-Shade in Madrid