Vitaliy Oparistyy
Другие идеи пользователя Vitaliy
At the front of this modern house, there's a small cut-out allowing a section of the wall to be used as a privacy fence. Behind the wall, there's a entry courtyard that serves as a transitional space before entering the home and helps to keep the many elk herds at bay.

At the front of this modern house, there's a small cut-out allowing a section of the wall to be used as a privacy fence. Behind the wall, there's a entry courtyard that serves as a transitional space before entering the home and helps to keep the many elk herds at bay.

April and May| Hello Finland var ultimaFecha = '16.7.13'

April and May| Hello Finland var ultimaFecha = '16.7.13'

Modern barn exterior

Modern barn exterior

Kv Sparsamheten, Stockholm Kedjehus i trä uppförda 2010. Arkitekt: Kjellander + Sjöberg Fotograf: Adam Mörk

Kv Sparsamheten, Stockholm Kedjehus i trä uppförda 2010. Arkitekt: Kjellander + Sjöberg Fotograf: Adam Mörk

In a Vermont forest, architecture students design and build a pavilion for quiet contemplation.

In a Vermont forest, architecture students design and build a pavilion for quiet contemplation.

Pacific - 25 m small house (attafallshus) designed by NG architects for Compact Living Nordic

Pacific - 25 m small house (attafallshus) designed by NG architects for Compact Living Nordic

Fotos de casas diferentes

Fotos de casas diferentes

La casa del tejado hasta el suelo. Becerril de la Sierra, Madrid : Accesorios y decoración de Manuel Monroy, arquitecto

La casa del tejado hasta el suelo. Becerril de la Sierra, Madrid : Accesorios y decoración de Manuel Monroy, arquitecto

Mirror mounted to natural wood cuts.

Mirror mounted to natural wood cuts.

please note the examples with flexible liners do not show an underlay

please note the examples with flexible liners do not show an underlay