Юля

Юля

Санкт-Петербург
Юля
Другие идеи пользователя Юля
Центральный поселок инвестиционного проекта "Константиново" (1 очередь)

Центральный поселок инвестиционного проекта "Константиново" (1 очередь)

img.hb.aicdn.com f89a07f274618d3f295606b4dd274274a310936336909-Pz1wzt

img.hb.aicdn.com f89a07f274618d3f295606b4dd274274a310936336909-Pz1wzt

АрхиСад - COR-TEN

АрхиСад - COR-TEN

URBAN PARK DESIGN - CONCEPT Landscape Architects London

URBAN PARK DESIGN - CONCEPT Landscape Architects London

Located in Singapore, the Interlace playground, by Carve, was designed to look like the surrounding residential buildings, which are 31, six-story tall buildings stacked in a hexagonal fashion. Interlace is made up of four large containers, stacked just like the residences, and filled with climbing and sliding elements within its maze-like interior. Photos © Tucky's Photography

Located in Singapore, the Interlace playground, by Carve, was designed to look like the surrounding residential buildings, which are 31, six-story tall buildings stacked in a hexagonal fashion. Interlace is made up of four large containers, stacked just like the residences, and filled with climbing and sliding elements within its maze-like interior. Photos © Tucky's Photography

Evos Playgrounds - Commercial Playground Equipment | Landscape Structures

Evos Playgrounds - Commercial Playground Equipment | Landscape Structures

// by BCA Landscape

// by BCA Landscape

<p>We were asked by the City of London Corporation to develop a design for a substantial piece of reclaimed public space that would be created by a scheme to alter and realign the junction of London Wall and Moorgate.</p> <p>The objectives of the design are to create a coherent urban space by dividing up the existing street and grassy knoll in favour of a web of spaces. The character of these spaces is more green and calm under the tree to the east, which is already a natural holding spot…

<p>We were asked by the City of London Corporation to develop a design for a substantial piece of reclaimed public space that would be created by a scheme to alter and realign the junction of London Wall and Moorgate.</p> <p>The objectives of the design are to create a coherent urban space by dividing up the existing street and grassy knoll in favour of a web of spaces. The character of these spaces is more green and calm under the tree to the east, which is already a natural holding spot…

Malgrat de Mar by Territori24, in Malgrat de Mar, Spain, showing how collaboration with local residents can become the easy way to revitalize the neighborhood

Malgrat de Mar by Territori24, in Malgrat de Mar, Spain, showing how collaboration with local residents can become the easy way to revitalize the neighborhood

Related image

Related image