Lyudmila Karambaeva

Lyudmila Karambaeva

Lyudmila Karambaeva
More ideas from Lyudmila
расворы вытачки, перевод вытачки, прибавки на свободу облегания

расворы вытачки, перевод вытачки, прибавки на свободу облегания

Cross apron

Cross apron - could be modified to an empire waist, back wrap sundress.