Sunde opskrifter

Få inspiration til sunde opskrifter, der passer perfekt til solrige dage. Oplev en verden af smagfulde og næringsrige retter, der vil forkæle dine smagsløg og dit helbred.
Hjemmelavet müslibar med kun tre ingredienser. Banan. Finvalsede havregryn. Chokolade-knapper. Det er kort og godt opskriften på en sund snack, som er uden tilsat sukker og fedtstof, og som du kan spise med god samvittighed. Tre ingredienser. Nemmere müslibar skal man lede længe efter. Der findes utallige opskrifter på hjemmelavede müslibarer – med eller uden tilsat sukker. Nu kan de overmodne bananer i frugtskålen gøre gavn som bindemiddel og sødestof i den mest velsmagende myslibar. Foods, Desserts, Snacks, Recipes, Healthy Recipes, Brunch, Food And Drink, Delicious, Foodie

Hjemmelavet müslibar med kun tre ingredienser. Banan. Finvalsede havregryn. Chokolade-knapper. Det er kort og godt opskriften på en sund snack, som er uden tilsat sukker og fedtstof, og som du kan spise med god samvittighed. Tre ingredienser. Nemmere müslibar skal man lede længe efter. Der findes utallige opskrifter på hjemmelavede müslibarer – med eller uden tilsat sukker. Nu kan de overmodne bananer i frugtskålen gøre gavn som bindemiddel og sødestof i den mest velsmagende myslibar.

Avatar
Baregomad.dk - nemme opskrifter på spændende hverdagsmad

Related interests