Pinterest • Всемирный каталог идей

Дори и да не обичате все някога ви се е налагало да ползвате опцията

pin 1

Добре подготвената инфографика може да подсили сериозно позициите ви в търсещите машини, да подобри разпознаваемостта на марката ви и да ви докара много директни посетители в сайта.

Хората, които са се наели да използват социалната мрежа, за да популяризират своя бизнес, горещо се интересуват от това как да ангажират своите фенове.

Как да си активирате новят Facebook News Feed веднага

Най-ефективният начин е да пуснете Facebook реклама.

Как ви хрумват идеите с 0 бюджет ? Къде е пространството, в което можем да сме бизнес креативни? Нека разгледам

Всички знаем колко са забавни инфографиките и затова много обичаме да ги споделяме с вас. А какво е инфографика

Събота е, а повечето от нас сигурно са на моренцето и си пекат ... гърбовете. Е, с малко завист или не искаме да ви споделим една прекрасна реклама, която е изработена от Publicia, Бразилия.

За мен социалните мрежи са се превърнали в основно средство за комуникация, а най-активно използвам тези, които ми носят най-много полезна информация и чрез които имам възможност да достигна повече хора.

В 21 век технологиите се развиват, а с тях и Интернет. Нищо ново под слънцето, нали. Обаче като се върнем малко назад дали си спомняме кога затвори кварталната видеотека или пък технологията, която използват в магазина - от писането с молива върху хартия до модерните четци на баркодове.