Pinterest • Всемирный каталог идей

Козметичен Стол за педикюр с ваничка и стойка Модел 3820 Удобен козметичен стол за педикюр. Чудесен избор за всеки салон. Моделът практичен и функционален. Той е оборудван с широка основа, пригодена за работа. На нея може да разположите принадлежностите, които ползвате за дадена процедура. Подходяща за поставяне на ваничката, която върви в комплект със стола.

Кола маска кутия в кутия 800 гр. - Хлорофил Високоефективна кола маска с натурален произход. Богата на ценни съставки, остава кожата подхранена, мека и нежна след процедурата. Кола маската е на основа на пчелен восък, което засилва антиалергичните и качества. Хлорофила като натурален пигмент е богат на полезни вещества. След процедура кожата остава гладка и мека.

Електрическо Козметично легло модел КС 2320 с пет електромотора. 1. Удобно и стилно легло с модерен дизайн и висока функционалност. 2. Ниско ниво на шум и дълъг живот на мотора. 3. Възглавницата може да бъде отстранявана. 4. Отвор за лицето. 5. Облегалката / поставка за краката може да се регулира до 80 градуса, височина може да се регулира с 60 см 80 cм с дистанционно, двата крака може да се регулират до 70 градуса. 6. Леглото е разделено на три секции. 7. Плътна метална рамка.

Качествено Козметично легло - модел 3353В Козметично легло със стилна визия и функционален дизайн. Моделът е един от най-популярните заради елегантния си вид, комбиниран с комфорт за клиента и удобство при работата на козметика.

Ел. козметично легло модел КС 2322 с 4 елекромотора. 1. Удобно и стилно легло с висока функционалност. 2. Ниско ниво на шум и дълъг живот на мотора. 3. Възглавницата може да бъде отстранена. 4. Отвор за лицето. 5. Облегалката / поставката за краката може да се регулира до 80 градуса, височина може да се регулира от 58 см - 78 см, с дистанционно, също може да се накланя до 30 градуса. 6. Леглото е разделено на четири секции. 7. Плътна метална и дървена конструкция.

Козметично легло модел КС 234-4 Много харесван модел, защото съчетава много възможности. леглото е подходящо за различни дейности в един козметичен салон, както и за педикюр и татуировки. С помоща на пневматичния крик, височината на леглото може да се регулира лесно и бързо.

Електрическо Козметично легло модел КС 273-2 с три електромотора. 1. Удобно, модерно и функционално легло. 2. Ниско ниво на шум и дълъг живот на мотора. 3. Отвор за лицето при лягане по корем. 4. Възглавница може да бъде отстранена. 5. Облегалката / поставка за краката може да се регулира до 80 градуса, височина може да се регулира 65-90 cм с дистанционно. 6. Леглото е разделено на шест секции. 7. Плътна метална и дървена конструкция.

Елекрическо Козметично и масажно легло модел КС 2321 Функции: 1. Удобно и стилно легло с модерен дизайн и висока функционалност. 2. Приемане на ниско ниво на шум и дълъг живот на мотора. 3. Отвор за лицето. 4. Облегалката / поставка за краката може да се регулира до 30 градуса, височина може да се регулира с 60 см 80 cм с дистанционно. 5. Плътна метална и дървена конструкция.

Козметично легло модел КС 242 Функции: 1. Удобно и стилно легло с модерен дизайн и висока функционалност. 2. Възглавницата може да бъде отстранявана. 3. Отвор за лицето. 4. Облегалката / поставка за краката може да се регулира до 80 градуса ръчно. 5. Леглото е разделено на три секции. 6. Плътна метална рамка

Козметични легла за салони за красота и СПА центрове.