BBC Scotland, an indoor public space | david chipperfield architects:

BBC Scotland, an indoor public space | david chipperfield architects:

Офис, винтажные доски, старые доски

Офис, винтажные доски, старые доски

Holland Park School / Aedas - Atrium By Planet Partitioning www.planetpartitioning.co.uk

Holland Park School / Aedas - Atrium By Planet Partitioning www.planetpartitioning.co.uk

Gallery - The Kinghorn Cancer Centre / BVN Architecture - 1

Gallery - The Kinghorn Cancer Centre / BVN Architecture - 1

Allen Institute,© Hedrich Blessing

Allen Institute,© Hedrich Blessing

David Chipperfield Architects’ headquarters for BBC Scotland

David Chipperfield Architects’ headquarters for BBC Scotland

Myer Bourke St. Melbourne | NH Architecture

Myer Bourke St. Melbourne | NH Architecture

FGMF Projeta o Edifício Corujas, empreendimento horizontal com espaços corporativos em São Paulo | aU - Arquitetura e Urbanismo

FGMF Projeta o Edifício Corujas, empreendimento horizontal com espaços corporativos em São Paulo | aU - Arquitetura e Urbanismo

Stack the studios, one side to be double-paned glass facing different directions with interior acoustical window treatments. connect to stairs via glass bridge

Stack the studios, one side to be double-paned glass facing different directions with interior acoustical window treatments. connect to stairs via glass bridge

global architecture firm perkins + will has completed a state-of-the-art research center in seattle’s south lake union neighborhood. the 270,000 square foot building is home to the allen institute for brain science and the allen institute for cell science

global architecture firm perkins + will has completed a state-of-the-art research center in seattle’s south lake union neighborhood. the 270,000 square foot building is home to the allen institute for brain science and the allen institute for cell science

Pinterest
Поиск