Pinterest • Всемирный каталог идей

Мед манука - Айхерб на русском - витамины и косметика из США

1

PRI, 100% сырой сертифицированный мед манука, Биологически активное действие 10+, 1,1 фунт (500 г) (Discontinued Item)

PRI, 100% сырой сертифицированный мед манука, Биологически активное действие 10+, 1,1 фунт (500 г) (Discontinued Item)

Балев Био Маркет представя Суров мед от Манука с активност 15+, марка GreenBay. Медът от манука притежава изключителни антибактериални свойства. Активност 15+ означава, че антибактериалното действие се равнява на 15% разтвор на фенол.

Балев Био Маркет представя мед от Манука, марка Manuka Health Медът от манука е известен с антибактериалното си действие, което се дължи на съединението метилглиоксал (MgO). Колкото по-голямо е съдържанието на MgO, толкова по-силна е антибактериалната активност на меда.

Балев Био Маркет представя Бонбони за смучене с мед от манука Медът от манука е известен с антибактериалното си действие, което се дължи на съединението метилглиоксал (MgO). Колкото по-голямо е съдържанието на MgO, толкова по-силна е антибактериалната активност на меда. Бонбони подходящи за вегетарианци.

Нощен крем с мед от манука

Дневен крем с мед от манука

Балев Био Маркет предлага козметични продукти с мед от Манука, марка #Мanuka #Health. Медът от Манука е известен с изключителното си натурално антибактериално действие и способността да подмладява, хидратира и възстановява кожата.

НОВО в Балев Био Маркет: Органичен бебешки крем с мед от манука 10+ активност при смяна на пелени, с марка Comptoirs et Compagnie Успокоява кожата и предотвратява появата на временно зачервяване в областта на седалището. Богатата на мед от манука и цинков оксид текстура образува защитен филм, който предпазва кожата на бебето от задържането на влага и триенето на пелените.