<3 Sukkie <3

<3 Sukkie <3

Jang Keun Suk ~~ Kang Moo Kyul

Jang Keun Suk ~~ Kang Moo Kyul

Актер Чан Гын Сок (Jang Geun Suk), список дорам. Сортировка по популярности - DoramaTv.ru

Актер Чан Гын Сок (Jang Geun Suk), список дорам. Сортировка по популярности - DoramaTv.ru

JKS 장근석

JKS 장근석

Joon

Joon

Jang Keun Suk ♡ #Kdrama

Jang Keun Suk ♡ #Kdrama

Don't forget angry yelling and bountiful scenes of overreacting cast members

Don't forget angry yelling and bountiful scenes of overreacting cast members

Jang Geun Suk | jang-geun-suk-anan-1.jpg

Jang Geun Suk | jang-geun-suk-anan-1.jpg

jeremys face :D loool he ends up eating it hahah i love him

jeremys face :D loool he ends up eating it hahah i love him

Pinterest
Поиск