Pinterest • Всемирный каталог идей

Jang Keun Suk ~~ Seo Joon (Love Rain)

117
52

JKS-wilove on

jang geun suk | Tumblr

95
43

Jang Geun Suk - Marie Claire Magazine April Issue ‘14

28
9

...making bubbles - (Korean Actor, Singer, Idol, Hallyu Star Jang Geun Seok.)

119
48

美咲♡レディ on

jang geun suk

130
26

Jang Keun Suk ~~ Kang Moo Kyul Cr: jacquelyn allen

36
21

Jang Keun Suk ♥ Asia's Prince ♥ You're Beautiful ♥ Marry Me Mary ♥ Beethoven Virus

93
26

Jang Geun Suk, Jang Geun Seok, Jang Keun Suk

144
60