Alina Poretskova

Alina Poretskova

44 followers
·
89 followers
Alina Poretskova
More ideas from Alina
Redesigned patient rooms at the University Medical Center of Princeton at Plainsboro have more space for patients and families, but some features still frustrate.

Redesigned patient rooms at the University Medical Center of Princeton at Plainsboro have more space for patients and families, but some features still frustrate.

Hospital Nossa Senhora de Lourdes - Galeria de Imagens | Galeria da Arquitetura

Hospital Nossa Senhora de Lourdes - Galeria de Imagens | Galeria da Arquitetura

acomhotel-muenchen_16

The acomhotel Munich blends in with its surroundings thanks to a new façade and alludes to these surroundings in its interior.

gorgeous kitchen

Off The Plan Apartments Melbourne: Introducing Mosaic Apartments in Australia with us. Luxury apartment living where all the parts of your life come together with off the plan appartments melbourne. Home is just a few clicks away.

"Fused glass sink - made to order for a special customer" I would make the edges frayed as if water is spilling over

"Fused glass sink - made to order for a special customer" I would make the edges frayed as if water is spilling over

Level in, zero threshold shower, open clearance sink - bath in "writer's retiement abode" suggests future planning for possible accessiblity needs - but not truly wheelchair user accessible (towels, out of reach range, mirror set too high to look in if seated) - still a start at UD

We are a medium-size architecture firm located in the Upper Valley on the border of Vermont and New Hampshire. We provide custom, high-quality, sustainable design services for residential, institutional and commercial clients.

This prep/recovery concept illustrates integrated seating for a family member next to their loved one. A variety of lighting options illuminate the exam area as needed but otherwise create a calming environment. Photo: © Damian Hickey Photography.:

This prep/recovery concept illustrates integrated seating for a family member next to their loved one. A variety of lighting options illuminate the exam area as needed but otherwise create a calming environment.

An adaptable open bathroom concept is used in Patient Room 2020, with a reconfigurable sliding door system used to section it off from the patient room. Credit: Tom Powel Imaging.

An adaptable open bathroom concept is used in Patient Room 2020, with a reconfigurable sliding door system used to section it off from the patient room. Credit: Tom Powel Imaging.